Lellogårdens Bindi

Reg.nr. NO41376/18

Mor: Amandas Optimistiske Olga

Far: Nicavis Bidziil

Født: 3/4-18

Kjønn: tispe

Innavlsgrad: 1.64% (muttingtons database)

Farge: trefarget (sort)

Hale: lang

Bitt: saksebitt

HD B/C

PLL: Testet fri

HD-index: 94 (pr.11/2-21)

Utstilling: VG

Høyde: 33-34 cm

Spennende stamtavle med mange flotte hunder bak.

Bindi er ei tispe med et utrolig godt gemytt og god treningsvilje. Fantastisk gladjente som elsker alt og alle. Hun logrer ikke bare med halen, men med hele kroppen. Meget miljøsterk. Bindi elsker å trene samme hva det er, og vil gjerne være med på alt som skjer. Høyt aktivitetsnivå, men en velfungerende av og på knapp. Hun går løs på gården uten å stikke av. Hun har et godt hundespråk og fungerer bra med andre hunder. Bindi bor hjemme hos meg og fungerer godt i flokk med mine andre hunder. Jeg bare digger denne hunden hvor hver dag er en fest.

Bindi har fått 2 kull, tilsammen 8 valper, og samtlige har arvet hennes fantastiske gemytt.

EKSTERIØR:

Bindi er en kraftfull tispe med dyp og bred brystkasse og sterk overlinje. Vakkert hode. Godt kryss. Hun er noe lavstilt og lang i lendepartiet som ødelegger helhetsinntrykket utstillingsmessig.

Kritikken hun fikk av dommer Mikael Tranholm (en av rasens få virkelige rasespesialister) på utstilling i Roskilde 2019:

14 mndr. gammel tæve af god kvalitet, fremtræder noget lavstammet, feminint trekantet hoved, lidt store ører, mørke øjne, saksebid, god hals, veltilbagelagte skulder, for kort og stejl overarm, god brystdybde og bredde, stærk lige ryg, for langt lændeparti, udmerket og let faldende kryds og god haleansætning, bevæger sig med udmærket skridtlængde, noget ustabil fremme, sødt temperament.

Del denne siden