Vi planlegger å parre Bindi med Adorados Vivaldi. To meget sosiale og trivelige hunder. Ingen av dem store utstillingsstjerner men etter min mening komplimenterer de hverandre godt eksteriørt. Bindi er en meget kraftig tispe med rasetypisk lang og bred brystkasse, men proposjonalt for lang og lav. Vivaldi er ikke en veldig kraftig hanne, men har bedre proposjoner og en rasetypisk topplinje.

Dette blir Bindis tredje kull og hennes avkom fra de to forrige kull har arvet hennes meget gode gemytt. Hun er fra gode fødelinjer og hennes døtre så langt har arvet dette.

I dette kullet forventer vi først og fremst gode familiehunder. Begge hunder har lang hale så her vil det ikke komme noen valper med stump. Se Bindis egen side for mer beskrivelse.

Vivaldi gir nye gener til rasen via sin farfar som er innmønstret. Begge hunder er testet PLL fri og kullet vil derfor bli herediært fri.

Innavelsgrad på kullet vil bli 0%

Lellogårdens Bindi

No41376/18

Født: 03.04.18

Mor: Amandas Optimistiske Olga

Far: Nicavis Bidziil

Trefarget

Lang hale

Korrekt bitt, mangler p2

HD C

PLL testet fri

Utstilling: VG

Adorados Vivaldi

SE32504/2019

Født: 23.04.19

Mor: Fjellalunda`s Upright Utopia

Far: Astor

Hvit/rød

Lang hale

HD B

PLL testet fri

Utstilling: Excellent

Vi planlegger også å parre vår egen oppdrettede Sol med Halvskogen`s Se opp Hr. Fredrickson (Egon). Sol er ei tispe med mange rasetypiske detaljer som lang, bred brystkasse, vakkert trekantet hode, korrekte hengeører og kraftig benstamme. Hun er litt lavlang og vi har derfor funnet en hanne til henne med fine proposjoner. Egon har en solid stamtavle med mange gode hunder bak seg. Begge hunder har et supert gemytt.

Jeg har forventninger om fine valper eksteriørt, såvel som trivelige familiehunder i dette kullet. Begge hunder har lang hale så det blir derfor ingen valper med stump. Begge hunder er PLL fri og kullet vil derfor være herediært fri.

Innavlesgrad for kullet vil bli 2,30%

Liahompens Bright And Shiny

NO47708/21

Født: 03.05.21

Mor: Lellogårdens Bindi

Far: Megardens Noah

Trefarget

Lang hale

korrekt bitt, fulltannet

PLL herediært fri

Utstilling: Excellent, CK, 1.JKK, 3.BTK

Halvskogen`s Se opp Hr.Fredrickson

NO44994/21

Født: 14.04.21

Mor: Drömvinden`s Keep Me Kueen Karamia

Far: Nord UCH Absalon

Hvit/viltfarget

Lang hale

PLL testet fri

Utstilling: Excellent, et lite cert og et storcert hvor han ble beste hannhund på NKK Trondheim, hans første utstilling.